Over Maasstad Automotive

Met wie doet u zaken?

Maasstad Automotive is een universeel autobedrijf dat zich jarenlang heeft ontwikkelt en progressie heeft geboekt om zo zorgvuldig mogelijk auto’s te in-en verkopen. Wij zijn een jonge en zeer ambitieuze onderneming. We kijken met een innovatieve blik naar de automotive branche en functioneren toekomstgericht. We besteden hierbij vooral meer aandacht aan kwaliteit dan kwantiteit. Wij staan althans open voor nieuwe uitdagingen binnen de autosector, we houden ons actueel en verdiepen ons in de nieuwe segment auto’s en technologieën daarvan.

Maasstad Automotive is een bedrijf dat veel waarde hecht aan een duurzame en een goede relatie met zijn klanten. Tevredenheid en referenties van onze klanten motiveert ons naar een volgende opdracht. Het bewustzijn dat vertrouwen te voet komt en te paard kan gaan, zorgt ervoor dat wij onze service richting de klanten op uitermate hoog niveau houden. Tot op heden hebben onze werkzaamheden geleid tot een zeer tevreden en loyale klantenkring.

Wij hebben geen dure showroom of een grote werkplaats en dit heeft als resultaat dat we daarom bijzonder scherpe prijzen kunnen hanteren.

U bent ten alle tijden van harte welkom in onze showroom. De heerlijke kopje koffie, thee of warme chocolademelk staat voor u klaar.

Whatsapp Maasstad Automotive